Rješenja grijanja za vaš dom
 

KOMERCIJALNI SUSTAVI ZA GRIJANJE

Svatko želi uživati u savršenoj temperaturi vlastitog doma, tijekom cijele godine. Daikin nudi široki raspon povoljnih sustava za grijanje. Između ostalog, to su dizalice topline voda-zrak, dizalice topline zrak-voda i dizalice topline zrak-zrak. Svi ti sustavi nude nečujan rad, grijanje svake prostorije na željenu temperaturu. Štoviše, oni će se besprijekorno uklopiti u vaš interijer.

 

PREDNOSTI

 
 • VELIKE UŠTEDE
  Maksimalnim povećanjem upotrebe obnovljive energije iz zraka i energije sunca, dizalica topline osigurat će velike uštede u troškovima za grijanje i toplu vodu.
 • POVEĆANI KOMFOR
  Daikinovi sustavi za grijanje dolaze s inverterskim upravljanjem tako da oni održavaju ujednačenu temperaturu u prostoriji i stvaraju besprijekorno ugodno poslovno okruženje.
 • INTEGRIRANA RJEŠENJA
  S ciljem postizanja optimalne energetske učinkovitosti, Daikinov asortiman grijanja može se kombinirati sa sustavima za grijanje i ventilaciju, zračnim zavjesama i sustavima za opskrbu toplom vodom.
 • PODRŠKA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI
  Daikin nudi kompletnu servisnu podršku u svakoj zemlji kojom omogućuje potpuni komfor i miran san svim kupcima širom svijeta.
 

PREGLED PROIZVODA