Klimatizacija komercijalnih objekata
 

KOMERCIJALNI SUSTAVI ZA KLIMATIZACIJU ZRAKA

Daikinovi sustavi za klimatizaciju zraka osiguravaju udobnost tijekom cijele godine u komercijalnim primjenama od restorana i ureda do otela i banaka. Naši uređaji za klimatizaciju koriste obnovljive izvore energije iz zraka kako bi se smanjili troškovi za utrošenu energiju i CO2emisije.

 

PREDNOSTI

 
 • MAKSIMALAN KOMFOR
  Daikinovi sustavi za klimatizaciju zraka osiguravaju komfor tijekom cijele godine, bez obzira koliko je vani toplo ili hladno. Oni stvaraju savršenu toplinsku ugodnost uz optimiziranu energetsku učinkovost.
 • ŠIROKA PALETA PROIZVODA
  Daikin nudi najpotpuniji asortiman proizvoda na tržištu.
 • INTEGRIRANA RJEŠENJA
  Daikin asortiman za klimatizaciju može se kombinirati sa sustavima za grijanje i ventilaciju, zračnim zavjesama, rashladicima vode te izvorima tople vode kako bi se stvorilo potpuno integrirano rješenje s jednostavnim upravljanjem.
 • PODRŠKA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI
  Daikin nudi kompletnu servisnu podršku u svakoj zemlji kojom nudi potpuni komfor i neometan san svim kupcima širom svijeta.
 

PREGLED PROIZVODA

 
 

ŠIROKA PALETA MODELA

 
 

Potpuna kontrola
 

Daikinovi sustavi upravljanja upraviteljima zgrade pružaju kompletnu kontrolu na unutarnjom klimom. Oni nude korisniku prilagođeno upravljanje i alate za nadzor za više zgrada.

Zamjenska tehnologija
 

Daikinovi zamjenski sustavi nude velike uštede u energiji i nadogradnju pod povoljnim uvjetima s minimalnim vremenom izvan pogona za zamjenu sustava s ranom tvari R-22 i R-407C.

Profesionalna podrška
 

Daikin nudi namjenski servis za sve naše poslovne partnere. Mi tražimo dugotrajno partnerstvo koje može dati potpuno integrirana rješenja za grijanje, hlađenje, ventilaciju i rashlađivanje.