SONNIGER

 

SONNIGER

Sonniger je europski proizvođač modernih, ekološki i optimalno odabranih uređaja za tržište industrijskog grijanja. Specijalizirani su u području grijača zraka i zračnih zavjesa.
Tvrtka RO-TERMO d.o.o. je zastupnik Sonniger proizvoda od listopada 2017. godine.

 

CAREL

 

CAREL CAREL uvijek razvija i promiče razvijene upravljačke sustave, predlažući inovativna rješenja u sektoru HVAC / R. Ovo su naša "rješenja visoke učinkovitosti", jasan odgovor na zaštitu okoliša kroz optimizirane i integrirane upravljačke sustave koji mogu donijeti značajne uštede energije i time smanjiti utjecaj na okoliš.

 

ZILMET

ZILMET
 

Tvrtka Zilmet osnovana je u Italiji u mjestu Limena.

Svoje podružnice ima u SAD-u, Kini (04/2015) , Francuskoj, Velikoj Britaniji i Njemačkoj.

Tvrtka je međunarodni lider u proizvodnji visokokvalitetnih tlačnih spremnika, ekspanzijskih posuda i pločastih izmjenjivača topline.
Svoje proizvode izlaže na raznim međunarodnim sajmovima te je nositelj ISO 9001 certifikata.
 

Tvrtka RO-TERMO je ovlašteni zastupnik ZILMET proizvoda od 2017. godine

 

ECOFOREST

ECOFOREST
 

Tvrtka ECOFOREST osnovana je u Vigu 1959. godine.
Tvrtka je među prvima pokazala interes za ekologiju i potrošnju goriva tako da je već 1993. godine stvorena prva peć na pelete.

Trenutno ECOFOREST je tržišni lider s najširim rasponom grijača zraka, vode i zračnih kanala.
Prisutan je u 14 zemalja a Odjel za istraživanje i razvoj svakodnevnim inovacijama razvija naprednije i učinkovitije proizvode.

Tvrtka Termogea je ekskluzivni zastupnik tvrtke Ecoforest Geotermia a tvrtka RO-TERMO je zadužena za izvođenje i održavanje sustava strojarskih instalacija geotermalnih i aerotermalnih dizalica topline.