Klimatizacija

RO-TERMO preporučuje ugradnju Midea i Toshiba vrhunskih klima uređaja.

Za poslovne korisnike nudimo kompletnu ponudu Daikin, Toshiba i Midea klima uređaja i VRF sustava za razne načine postavljanja koji pokrivaju sve potrebe ugradnje sistema klimatizacije u poslovne prostore hale i prodajne centre. Radimo sa visokokvalitetnim sistemima koji su se dugoročno pokazali izuzetno kvalitetni na tržišu, Sisteme projektiramo prema vašim potrebama, montiramo ih i servisno održavamo.

Dataljniju ponudu pogledajte na našim stranicama ili kontaktirajte naše stručno tehničko osoblje da Vas savjetuje u odabiru optimalnog sistema za Vas.

Grijanje

Bavimo se servisom, projektiranjem, instalacijom , održavanjem i puštanjem u pogon sistema grijanja srednjih i velikih potrošača. Implementiramo sisteme grijanja velikih pogona, proizvodnih hala, trgovačkih centara, servisno skladišnih centara.

Ventilacija

Sistemi ventilacije

RO-TERMO obavlja niz poslova vezanih uz ventilaciju stambenih zgrada, nudimo vam više rješenja koja primjenjujemo svakodnevno.

Rashladna tehnika

U ponudi imamo rashladne centralne sustave, klima ormare za precizno hlađenje, kao i rashladne komore.

Specijalna hlađenja

Specijalni rashladni sustavi i sistemi kontrole temperature

Peter Huber Kältemaschinenbau je tvrtka osnovana 1968. godine od strane gosp Petera Hubera, kao jedno od prvih poduzeća specijaliziranih za razvoj i izgradnju sustava za kontrolu temperature. Danas tvrtka zapošljava oko 250 ljudi u glavnom uredu u Offenburg, The 'Tango Factory'. Osim toga, međunarodne podružnice i partneri pružaju solidnu osnovu za sveobuhvatnu podršku i usluge u cijelom svijetu.

"Huber" je lider u tehnologiji za visoko precizna termoregulacijska rješenja u istraživanju, laboratorijima i industriji. Njihovi proizvodi osiguravaju preciznu kontrolu temperature u laboratorijima, pilot postrojenja i proizvodnih procesa u cijelom svijetu od -125 ° C do +425 ° C.

Tipične aplikacije mogu se naći i u automobilskoj industriji, kemijskoj i farmaceutskoj industriji, zrakoplovnom inženjeringu i medicinskoj industriji.

Razvijaju posebna rješenja za specijalne slučajeve gdje je potrebna izuzetno precizna kontrola temperature.

Mi koristimo HUBER tehnologiju u sistemima gdje moramo zadovoljiti najstrože norme mjerenja. Ovo je specifično područje s kojim se intenzivno bavimo a spremni smo odgovoriti na sve vaše upite ukoliko imate potrebu za ovakvim preciznim laboratorijskim sustavima, mi ih na vaš zahtjev, projektiramo implementiramo, puštamo u rad i servisiramo .

Oprema za ugostiteljstvo

Oprema za ugostiteljstvo

Rashladni sistemi za restorane, slastičarne, kafiće, i ostale ugostiteljske objekte te sve koji imaju potrebu za sistemima hlađenja u ugostiteljstvu

Nudimo vam

  • Rashladne ormare
  • Rashladne pulteve
  • Rashladne vitrine
  • Komore za vino

Za cjelokupnu ponudu kontaktirajte nas jer nudimo specifična rješenja za pojedinu vrstu ugostiteljskih djelatnosti.

Automatika

Automatika i sistemi upravljanja

Tvrtka RO-TERMO dugi niz godina bavi se sistemima automatike , automatskog upravljanja hlađenjm i grijanjem a po potrebi implementiran svjetska rješenje na tom području u vašu poslovnu okolinu, Za sve specifične zahtjeve kontaktirajte nas da Vam ponudimo optimalno i najbolje rješenje za Vas.

Rezervni dijelovi

Na "lageru" imamo na raspolaganju rezervne dijelove rashladnih sistema , Za raspoloživost i rok isporuke kontaktirajte našu prodaju. 

Servis i održavanje

Jedan u nizu poslova koje obavljamo u garantnom i vangarantnom roku je servis rashladnih sistema, specijalnih rashladnih uređaja, vitrina, centralnih sistema ili malih kućnih klima uređaja

Svakom servisnom postupku prilazimo sa punom odgovornošću pridržavajući se svih propisa o zaštiti okoliša i zbrinjavanju opasnih plinskih punjenja klima uređaja, i u tom dijelu posla nastojimo maksimalno zaštiti okoliš u kome živimo.

Servisne postupke obavljamo isključivo sa kvalitetnim originalnim dijelovima propisanim od proizvođača pojedinog klima uređaha ili rashladnog sistema a specifične dijelove koji su nedostupni u klasičnoj servisnoj mreži nabavljamo direktno od proizvođača,

Možemo preuzeti gotovo svaki rashladni sistem na popravak/servis, za sve obavljene poslove dajemo garanciju,

Nudimo Vam mogućnost dugoročnog servisnog održavanja Vaših velikih rashladnih sistema, kao što su rashladni sistemi shoping centara, veliki sistemi rashladnih vitrina, hladnjaka velikih kapaciteta , rashladni sistemi idustrijskih pogona, sistema hlađenja kompjutorskih sistema, te specifični rashladni sistemi instalirani u dijlovima industrijskih postrojenje.