Specijalna hlađenja

Specijalni rashladni sustavi i sistemi kontrole temperature

Peter Huber Kältemaschinenbau je tvrtka osnovana 1968. godine od strane gosp Petera Hubera, kao jedno od prvih poduzeća specijaliziranih za razvoj i izgradnju sustava za kontrolu temperature. Danas tvrtka zapošljava oko 250 ljudi u glavnom uredu u Offenburg, The 'Tango Factory'. Osim toga, međunarodne podružnice i partneri pružaju solidnu osnovu za sveobuhvatnu podršku i usluge u cijelom svijetu.

"Huber" je lider u tehnologiji za visoko precizna termoregulacijska rješenja u istraživanju, laboratorijima i industriji. Njihovi proizvodi osiguravaju preciznu kontrolu temperature u laboratorijima, pilot postrojenja i proizvodnih procesa u cijelom svijetu od -125 ° C do +425 ° C.

Tipične aplikacije mogu se naći i u automobilskoj industriji, kemijskoj i farmaceutskoj industriji, zrakoplovnom inženjeringu i medicinskoj industriji.

Razvijaju posebna rješenja za specijalne slučajeve gdje je potrebna izuzetno precizna kontrola temperature.

Mi koristimo HUBER tehnologiju u sistemima gdje moramo zadovoljiti najstrože norme mjerenja. Ovo je specifično područje s kojim se intenzivno bavimo a spremni smo odgovoriti na sve vaše upite ukoliko imate potrebu za ovakvim preciznim laboratorijskim sustavima, mi ih na vaš zahtjev, projektiramo implementiramo, puštamo u rad i servisiramo .