Klimatizacija

RO-TERMO preporučuje ugradnju Daikin, Midea i Toshiba vrhunskih klima uređaja.

Upravljajte klima uređajima Wi-Fi mrežom preko Android i IOs pametnih telefona

Daikin je glavni svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme (grijanje, ventilacija i klimatizacija), uključujući dizalice topline i rješenja sustava rashladne tehnike. Kako bi zadovoljila potrebe naših korisnika u stambenoj, komercijalnoj i industrijskoj primjeni, tvrtka pruža inovativnu, vrhunsku kvalitetu za upravljanje rješenjima za kontrolu unutarnje klime.

Midea je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog branda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvaliteti, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolišu, i udobnosti života potrošača.

Toshiba je danas vodeći proizvođač klima uređaja. Svojom inovativnošću i vrhunskom kvalitetom Toshiba je zasjela na sami vrh proizvođača klima uređaja. Toshiba uređaje karakterizira visoka energetska učinkovitost, dugotrajnost i pouzdanost u radu. Zaštita okoliša i prilagođenost potrebama korisnika, smjernice su kojima se Toshiba vodi u razvoju i proizvodnji klima uređaja. U svom programu Toshiba nudi klimatizacijska rješenja u domeni zidnih, kazetnih i podstropnih klima uređaja.

Za više detalja oko odabira najboljeg rješenja klimatizacije za Vaš prostor pogledajte ponudu Toshiba i Midea klima uređaja

Grijanje

Sistemi grijanja

Između ostalog bavimo se i potpuno ekološki prihvatljivim geotermalnim sistemima grijanja.

Zašto platiti za nešto kad priroda nudi besplatno?

Ventilacija

RO-TERMO obavlja niz poslova vezanih uz ventilaciju stambenih zgrada, nudimo vam više rješenja koja primjenjujemo svakodnevno.