Centralno hlađenje
 

SUSTAVI ZA CENTRALNO HLAĐENJE

Daikin nudi vrlo učinkovita rješenja za hlađenje koja se mogu potpuno prilagoditi najvećim zajednicama i četvrtima. Rezultat je manja potrošnja energije i smanjeni utjecaj ugljika na okoliš. 

 

PREDNOSTI

 
 • VELIKA SNAGA
  Kada je za veliki broj zgrada potrebno hlađenje, Daikin nudi prilagođene konfiguracije koje mogu dati rashladnu snagu do 10.800 kW iz jedne jedinice. Jedinice se mogu ugraditi serijski kako bi zadovoljile specifične zahtjeve u vezi klimatizacije i hlađenja..
 • ENERGETSKI UČINKOVITO HLAĐENJE
  S porastom energetskih zahtjeva i troškova, postrojenja za centralno hlađenje ureda, industrije i kućanstava moraju biti sve učinkovitija, pouzdanija i izdržljivija. Daikinova prilagođena rješenja dovode do smanjene godišnje potrošnje energije i troškova vezanih uz rad sustava. 
 • PRILAGOĐENI PRISTUP
  U fazi projektiranja Daikinovi odabrani alati dizajnerima omogućavaju stvaranje prilagođenih rješenja za bilo koji projekt hlađenja, s velikim brojem različitih opcija, dodataka i kombinacija čime se dobija optimizirano rješenje sustava za svaku građevinsku strukturu.
 • PROFESIONALNA PODRŠKA
  Daikin nudi namjenski servis za sve naše poslovne partnere. Mi tražimo dugotrajno partnerstvo koje može dati potpuno integrirana rješenja za grijanje, hlađenje, ventilaciju i rashlađivanje u vašoj zajednici ili četvrti.
 

PREGLED PROIZVODA