Rješenja grijanja za vaš dom
 

Dizalice topline zrak-voda Visokotemperaturna

Daikin Altherma visokotemperaturna dizalica topline osigurava grijanje i toplu vodu u vašem domu. Idealna je za zamjenu klasičnih kotlova budući da se bez problema može spojiti na postojeći cjevovod i radijatore, što je čini savršenim rješenjem za renovacije!

 

PREDNOSTI

 
  • VISOKA UČINKOVITOST
    Uz Daikin Altherma visokotemperaturne dizalice topline uživate učinkovitost dizalice topline, bez potrebe za uklanjanjem vaših postojećih radijatora.
  • ZAMJENA KOTLA
    Ovaj sustav grijanja čini jednostavnim zamjenu postojećeg kotla, bez potrebe za bilo kakvim promjenama na vašem postojećem cjevovodu sustava grijanja.
  • OGRANIČEN PROSTOR ZA INSTALACIJU
    Daikin Altherma idealna je za grijanje potrošne tople vode bez potrebe za dodatnim električnim grijačem. Spremnik za potrošnu toplu vodu možete postaviti iznad unutarnje jedinice.
 

Kaskadna tehnologija

 

1 Vanjska jedinica uključuje dizalicu topline koja izdvaja toplinu iz vanjskog zraka te ju prenosi u unutarnju jedinicu kroz cjevovod radne tvari.  

2 Unutarnja jedinica prima toplinu i koristi radnu tvar R-134a za povećanje temperature.

3 Toplina se prenosi iz rashladnog kruga radne tvari u vodu u sustavu, što znači da temperatura može narasti do 80°C bez korištenja dodatnog grijača.

 

DODATNE INFORMACIJE O SOLARNOM SUSTAVU

 

U prosjeku, sunce omogućuje polovicu potrebne energije za zagrijavanje vode na temperaturu koju želite. Visokoučinkoviti kolektori pretvaraju cijelo kratkovalno sunčevo zračenje u toplinu zbog svojeg izrazito selektivnog premaza.

 

POVEZANI PROIZVODI