Rješenja grijanja za vaš dom
 

Ururu Sarara

Nagrađivana Ururu Sarara nudi jedinstveno rješenje komfora uz izuzetno nizak utjecaj na okoliš i nisku potrošnju energije.

 

PREDNOSTI

 
 • NAGRAĐIVANI DIZAJN
  Dobitnik prestižne „Reddot“ nagrade za dizajn za 2013. godinu u kategoriji klimatizacijskih uređaja. [Ururu sarara - reddot award]
 • PAMETNA KONTROLA VLAŽNOSTI
  Izbjegava sušenje zraka zimi i vrši odvlaživanje ljeti.
 • SVJEŽI ZRAK TIJEKOM CIJELE GODINE
  Ventilacija i pročišćavanje, vođeni pametnim okom koji radi na načelu kretanja, za savršen zrak kada i gdje je to potrebno.
 • PRAKTIČNI SUSTAV UPRAVLJANJA
  Upravljanje pomoću bežičnog daljinskog upravljača, putem aplikacije ili kao dijela automatskog kućnog sustava.
 • ENERGETSKA UČINKOVITOST
  Najviša energetska učinkovitost.  Oznaka A+++. Zahvaljujući naprednim tehnologijama uštede energije.
 

5 načina obrade zraka

 

1. Grijanje i hlađenje
Ururu Sarara može grijati ili hladiti svaku prostoriju brzo i učinkovito, što je činiti neprocjenjivim dijelom doma tijekom cijele godine

2. Ururu ovlaživanje
Mjerenjem temperature prostorije ne određuje se potpuni osjećaj ugodnosti. 

Zrak koji nas okružuje prirodno sadrži određenu količinu vlage. Presuh zrak ne samo da vašu prostoriju čini još hladnijom, već isto tako dovodi do upale grla i sušenja kože.  
Ururu Sarara pametan sustav za ovlaživanje izvlači točnu količinu latentne vlage iz vanjskog zraka. 

3. Odvlaživanje Sarara
Postoji više načina za hlađenje prostorije ljeti. 

Tijekom ljeta, okolna vlaga se podiže, što utječe na osjećaj topline i zagušljivosti u prostoriji. Klasičnim sustavima hladite prostoriju, gubeći električnu energiju. 
Ururu Sarara pametno odvlaživanje automatski i učinkovito prenosi prekomjernu vlagu izvan prostorije, istovremeno održavajući ujednačenu temperaturu.

4. Ventilacija
Svjež zrak, čak i pri zatvorenim prozorima 

Za razliku od uobičajenih klimatizacijskih uređaja, Ururu Sarara donosi svjež, kondicionirani zrak u prostoriju. Zbog svog snažnog kapaciteta ventilacije može ispuniti sobu s više od 26 m2 svježim zrakom u manje od dva sata. 
 

5. Pročišćavanje zraka
Konstantno pročišćeni i zrak bez alergena pomoću Daikin Flash Streamer tehnologije 

Ururu Sarara pročišćava ulazni zrak prolaskom kroz filter protiv prašine i peludi prije no što foto-katalitički filter za pročišćavanje zraka uništi sve neugodne mirise poput dima cigareta ili neugodnih mirisa zbog pripreme hrane.
U zadnjoj fazi, Flash Streamer uništava sve moguće ostatke štetnih kemikalija, virusa i plijesni.

 

Tehnologija

 

Višezonsko inteligentno oko

Daikin je razvio „inteligentno oko” za Ururu Sarara. To je detektor pokreta koji zna kada ste u prostoriji, koji nakon što napustite prostoriju, smanjuje potrošnju električne energije, pa čak i isključuje jedinicu ako niste u prostoriji dulje vrijeme. 

No isto tako zna kada ste u prostoriji te usmjerava protok zraka dalje od vas. Stvarno pametan način kontrole temperature u prostoriji, bez narušavanja njezine atmosfere.

 

Automatsko čišćenje filtera

 


Klimatizacijski uređaji koriste filtere za čišćenje zraka kako on prоlazi kroz jedinicu. I što se više čestica sakupi u filteru, to je filter neučinkovitiji. No najnovija tehnologija samočišćenja filtera kod Ururu Sarara čini dа je tо stvar prošlost. Dobivate konstantno stabilan protok zraka uz istovremeno korištenje do 25% manje električne energije. 

 

Upravljanje u svakom trenutku

Ururu Sarara dolazi s praktičnim daljinskim upravljačem koji vam govori sve što na prvi pogled trebate znati (čak i u mraku zahvaljujući svojim osvijetljenim gumbima).
No, temperaturu možete podesiti bez da se nalazite u prostoriji putem vašeg pametnog telefona, ili kao dio vašeg automatskog kućnoga sustava.