Sunce kao izvor energije
 

POTROŠNA TOPLA VODA POMOĆU SOLARNE ENERGIJE

Daikin spremnici za potrošnu toplu vodu osiguravaju toplu vodu najveće kvalitete budući da tvrtka Daikin pristupa higijeni vode vrlo odgovorno.

 

PREDNOSTI

 
  • VODA PREMA NAJVIŠIM HIGIJENSKIM ZAHTJEVIMA
    Daikin spremnik za potrošnu toplu vodu osigurava vam toplu vodu u bilo koje vrijeme, u skladu s najvišim higijenskim zahtjevima.
  • SMANJEN GUBITAK TOPLINE
    Gubici topline smanjeni su na minimum zahvaljujući visoko kvalitetnoj izolaciji.
  • SOLARNI SPOJEVI
    Ako kombinirate naše dizalice topline s toplinskim solarnim kolektorima, možete vrlo učinkovito koristiti besplatnu energiju sunca.
 

Spremnik potrošne tople vode bez mogućnosti razvijanja legionele

Konstrukcija spremnika za potrošnu toplu vodu omogućuje optimalnu higijenu vode, budući da voda prilikom zagrijavanja ne stoji u spremniku, već struji kroz izmjenjivač topline.
Naslage mulja, korozije, sedimenata kao i razvoj opasne bakterije legionele, do čega može doći u velikim spremnicima, nisu moguće.

 

Tehnologija

 

Solarni sustavi bez tlaka
Solarni kolektori pune se s vodom samo kad je sunce dovoljno jako. Kolektorima treba manje od minute da se napune, kad se to dogodi, jedna od pumpi se isključuje, a druga pumpa održava cirkulaciju vode.

Solarni sustav pod tlakom
Prema vašim potrebama, možemo isporučiti i tlačni solarni sustav za pripremu potrošne tople vode. Sustav je ispunjen tekućinom za prijenos topline koja sadrži točnu količinu antifriza radi izbjegavanja zamrzavanja tijekom zime. Potom je zbog vaše sigurnosti cijeli sustav stavljen pod tlak i zabrtvljen.

 

POVEZANI PROIZVODI