Rashladni sustav Conveni-Pack s povratom topline
 

Conveni-pack

Conveni-Pack je visoko efikasan rashladni sustav koji objedinjuje grijanje, hlađenje i rashladnu tehniku u jednom, kompaktnom i integriranom sustavu. Projektiran je za supermarkete i manje trgovine i omogućuje smanjenje utroška energije i CO2 emisije.

 

PREDNOSTI

 
 • ENERGETSKA UČINKOVITOST
  Conveni-Pack ponovno koristi 100% topline koja se izdvaja iz sustava rashladne tehnike u supermarketima i ponovno je koristi za grijanje maloprodajnog prostora.
 • KOMPAKTNO RJEŠENJE
  Ovaj rashladni sustav vrlo je kompaktan u usporedbi s konvencionalnim sustavima. Stoga je iznimno prikladan za male i srednje velike trgovine.
 • PRILAGODLJIV SUSTAV
  Conveni-Pack se može spojiti na sve aplikacije za rashlađivanje namirnica i isporučuje se s vrlo širokim opsegom unutarnjih jedinica za klimatizaciju za podmirenje zahtjeva trgovine.
 • TIHI RAD
  Conveni-Pack dolazi s poboljšanom akustikom zahvaljujući njegovom noćnom načinu rada, inverterskim upravljanjem i ventilatorima s inverterskim pogonom s optimiziranim lopaticama i rešetkama.
 

Povrat topline

Izdvojena toplina iz rashladnih vitrina ili isparivača može se upotrijebiti za komforno grijanje trgovine bez dodatnih troškova.

 

Trgovine mješovitom robom
 

Za opremu u trgovinama potrebne su različite temperature. Integrirani zamrzivač, hladnjak i sustav za klimatizaciju trgovina mješovitom robom osigurava uštede u energiji od oko 50%.

Benzinske stanice
 

Za uobičajenu trgovinu na benzinskoj stanici potrebne su različite temperature. Integrirani sustav rashladnih vitrina, hladnjaka i hladnjača, pultnih vitrina i jedinice za grijanje/hlađenje osiguravaju uštede u energiji od oko 50%.