Banke
 

POTPUNO UPRAVLJANJE KLIMOM ZA BANKOVNA OKRUŽENJA

Daikin energetski učinkoviti  sustavi za komercijalno grijanje, ventilaciju i klimatizaciju zraka dovoljno su raznovrsni da mogu podmiriti sve različite zahtjeve u modernom bankovnom okruženju - gdje će poslovanje predstavljati čist užitak.

 

PREDNOSTI

 
 • POTPUNO UPRAVLJANJE
  Učinkovito upravljanje pojedinim zonama i jedinicama omogućuje grijanje i hlađenje samo tamo gdje je to potrebno, čime se automatski smanjuju troškovi zbog utroška energije.
 • KOMPAKTNA UGRADNJA
  Daikin sustavi trebaju vrlo mjesta pa se njima mogu izvoditi postrojenja kojima se štedi prostor u projektima obnove. Vanjske jedinice s niskom razinom buke imaju mali utjecaj na okoliš, što ih čini idealnim rješenjem u gusto naseljenim područjima.
 • PRILAGODLJIVA RJEŠENJA
  Daikinov široki asortiman sustava za upravljanje klimatizacijom i ventilacijom mogu se prilagoditi svakoj zoni u banci, od prostorija za sastanke i ureda za podršku do pultova i prostora za rad sa strankama.
 • MI ĆEMO ZADOVOLJITI VAŠE POTREBE NA NAJLAKŠI NAČIN
  Daikin nudi jedan nacionalni ili međunarodni kontakt gdje možete dobiti pomoć za više projekata, za usklađivanje sa zakonskim zahtjevima i jednostavno zatvaranje financijske konstrukcije.
 

PREGLED PROIZVODA