RASHLADNA TEHNIKA U KOMERCIJALNIM OBJEKTIMA
 

Rashladna tehnika

Daikin nudi cijeli niz proizvoda koji zadovoljavaju različite zahtjeve u pogledu HVAC-a, zamrzavanja i hlađenja od tvornica i staklenika do distribucijskih središta i maloprodajnih trgovina.

 

PREDNOSTI

 
 • ŠIROKI RASPON TEMPERATURE
  Daikin nudi precizne temperature okruženja od -45 °C do 10 °C ovisno o uskladištenoj robi, primjeni i razmjeru rada.
 • UŠTEDA ENERGIJE I SMANJENI TROŠKOVI
  Visoko učinkoviti rad uz pomoć napredne inverterske tehnologije i dizalice topline nudi značajne uštede u energiji i manje troškove.
 • POUZDAN RAD
  Daikinove kompletno opremljene vanjske jedinice u tvornici su montirane i ispitane sukladno rigoroznim zahtjevima. Kućište koje je otporno na atmosferske utjecaje s antikorozivnom zaštitom osigurava dug radni vijek i u najtežim vremenskim uvjetima.
 • SUSTAVI ZA OPSEŽNU PODRŠKU
  Postrojenja za rashlađivanje za srednje i niske temperature trebaju uslugu podrške kako bi mogla raditi i u najtežim uvjetima. Daikin nudi opsežno servisiranje i brz odgovor u svim hitnim slučajevima.
 

PREGLED PROIZVODA

 
 

ŠIROKA PALETA MODELA

 
 

Pogoni za smrznutu hranu
 

Daikinova rashladna tehnika podržava rashlađivanje s konstantnom temperaturom u pogonima sa smrznutim proizvodima.

Trgovine mješovitom robom
 

Za opremu u trgovinama potrebne su različite temperature. Integrirani zamrzivač, hladnjak i sustav za klimatizaciju trgovina mješovitom robom osigurava uštede u energiji od oko 50%.

Distribucijska središta
 

Daikin nudi pouzdano rješenje sustava za distribucijska središta gdje je kontrola kvalitete proizvoda od vitalne važnosti.