Klimatizacijski uređaji za manje komercijalne objekte
 

Sky Air

Daikin Sky Air nudi vam najkompletniji energetski učinkovit i komforni sustav za sve vrste malih komercijalnih prostora. Osigurava potpunu kontrolu nad grijanjem i hlađenjem, ventilacijom i zračnim zavjesama.

 

PREDNOSTI

 
 • OPTIMIZIRANA RJEŠENJA
  Sky Air zadovoljava sve potrebe vaših objekata, od onih s visokim tehničkim zahtjevima do prilagođenih sustava kao i osnovnih sustava za grijanje i hlađenje. Njegov prošireni asortiman zadovoljava najstrože tehničke zahtjeve zgrade.
 • ENERGETSKA UČINKOVITOST
  Asortiman proizvoda Sky Air optimiziran je za sezonsku učinkovitost, grijanje, hlađenje, ventilaciju i zračne zavjese u trgovinama, restoranima, bankama i malim uredima.
 • POVEĆANI KOMFOR
  Prilagodljiv odabir temperature za bolju prilagođenost u određenim uvjetima.
 • FLEKSIBILNA UGRADNJA
  Napredne tehnologije u sustavu Sky Air donose optimalan komfor i fleksibilnu  montažu u malim komercijalnim objektima i u svim vremenskim uvjetima.
 

PREGLED PROIZVODA

 
 

Trgovine
 

Stvorite idealno okruženje i ponudite svojim korisnicima savršeno ugodnu klimu već od njihova ulaska u trgovinu.

Restorani
 

Daikin nudi kompletnu regulaciju temperature, kvalitete zraka i razine vlage, kao bi vaš restoran bio svjež, udoban i ugodan, bez hladnog strujanja uz besprijekornu tišinu.

Uredi/banke
 

Daikin nudi kompletnu svestranost i upravljanje u bankovnim i uredskim okruženjima, gdje razne zone traže različite uvjete.

Tehničko hlađenje
 

Daikin će lako zadovoljiti posebne izazove tehničkih prostorija gdje se kontinuiranim hlađenjem i regulacijom vlage mora odstraniti sva proizvedena toplina.

 

POVEZANI PROIZVODI

 
 • Višedijelni sustavi
 • Ventilacija
 • Zračne zavjese Biddle