Banke
 

Javne građevine i škole

Temeljem niske emisije ugljika, tehnologije dizalice topline s obnovljivim izvorima energije, Daikin sustavi za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju smanjuju troškove rada i štetni utjecaj javnih zgrada na okoliš.

 

PREDNOSTI

 
 • POTPUNO UPRAVLJANJE
  Regulacija temperature, uvođenje svježeg zraka i uravnoteženje vlažnosti: zahvaljujući pojedinačnom upravljanju u svakoj prostoriji možete stvoriti ugodno, svježe i zdravo okruženje u zatvorenim prostorima.
 • UPRAVLJANJE ENERGIJOM
  Zahvaljujući integriranom izdvajanju topline možete proizvesti jeftinu toplu vodu i ventilaciju toplim zrakom. Cijela se građevina može nadzirati i planirati daljinskim putem s jednog središnjeg mjesta, čime se smanjuje upotreba energije i emisije ugljika.
 • KOMPAKTNA MONTAŽA
  Daikin nudi široki raspon elegantnih i kompaktnih jedinica kojima se štedi unutarnji prostor. Daikinove vanjske jedinice s niskom razinom buke imaju mali utjecaj na okoliš, što ih čini idealnim rješenjem u gusto naseljenim izgrađenim područjima.
 • PRILAGODLJIVA RJEŠENJA
  Daikin nudi integrirane sustave koji se mogu prilagoditi svim vrstama okruženja: školama, bolnicama, zračnim lukama, stanicama i javnim prostorima.
 

PREGLED PROIZVODA