Trgovine
 

SMANJENJE TROŠKOVA U MALOPRODAJI

Daikin nudi kompletan asortiman proizvoda koji će vašim korisnicima pružiti osjećaj dobrodošlice i ugodnosti u vašoj trgovini. Štoviše, Daikinovi integrirani sustavi optimizirat će vašu energetsku učinkovitost.

 

PREDNOSTI

 
  • INTEGRIRANI SUSTAVI ZA TRGOVINE
    Daikin kombinira klimatizaciju u trgovinama, grijanje i ventilaciju s rashladnim jedinicama, zračnim zavjesama i inteligentnim upravljanjem u jedan integrirani sustav z aklimatizaciju.
  • PUNI OPSEG RJEŠENJA
    Daikin nudi kompletan asortiman proizvoda za izgradnju potpuno integriranog sustava s optimiziranom energetskom učinkovitošću. Konzultant iz Daikina može vam savjetovati koja vrsta rješenja je najbolja za vašu trgovinu.
  • KOMPAKTNA RJEŠENJA
    Maksimalno povećajte maloprodajni prostor uz široki asortiman kazetnih jedinica, stropnih visećih modela i skrivenih jedinica. Daikinove vanjske jedinice također ne zauzimaju puno mjesta, što ih čini odličnim za naseljena područja – i mogu se montirati u zatvorenom prostoru i zadovoljiti stroge propise u pogledu buke.
  • INTELIGENTNE UŠTEDE U ENERGIJIDaikin štedi energiju i smanjuje troškove za sve trgovce, male i velike.  Daikin proizvodi reagiraju na inteligentan način na promijenjene uvjete i štede energiju, a vi pritom ne morate ništa učiniti. Jedinstvene kazetne jedinice koje se same čiste, namjenska upravljanja za trgovine, rad s povratom topline i free cooling hladnim zrakom samo su neki od načina za automatsko smanjenje troškova rada.
 

PREGLED PROIZVODA